Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Borkaland élménydoboz

Szórakoztató kalandozások az élet izgalmas területeire rengeteg magyar borral fűszerezve.

A BorKaland egy borkulturális termékcsalád. A termékcsalád minden tagja egy-egy dobozba zárt, sztorikkal színesített és ismeretekkel gazdagított tematikus borkóstoló (4-6 tétel) szett.

A tematika és az ismeret lehet maga a borismeret, borvidékismeret, de lehet gasztronómia, turisztika, vagy akár néhány önismereti gondolat is. Lesz köztük az országimázst építő téma is. Az első a boros hungarikumokat járja körbe.

Ez az élménydoboz, lehet énidő, de páros vagy közös baráti szórakozás is, sőt akár munkahelyi közösségek csapatépítő eszköze. Adhatod ajándékba családnak, barátnak, de saját céged emblémájával ellátva az üzleti ajándékozás és reprezentáció profi eszköze.

Elsőként magyar, hamarosan angol és idővel más idegen nyelveken is elérhető lesz.

Hogy a dobozba rejtett élmény és ismeret teljes legyen, Mr. BK - a házigazda - a BorKaland során instrukcióival, tanácsaival moderálja a szórakozni vágyókat, segítve ezzel a dobozba zárt instant program menetét.

Az élménydobozban minden eszköz megtalálható, ami az egyéni vagy csoportos szórakozáshoz szükséges. A kalandozás ismeretanyaga QR kódok segítségével egyénileg bővíthető.

A BorKaland élménydoboz alapvetően 2 személyes, de a dobozban található bor termékminták (187 ml/ tétel) kereskedelmi tételeinek webshopunkban történő megvásárlásával a résztvevők száma a végtelenségig bővíthető.