Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Március 8., nőnap
20
Febr

nemzetközi nőnap a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. 

Ajándék Valentinra? Jó helyen jársz!
11
Jan

Február 14. szinte már mindenki tudatában összeforrt a Valentin nappal.

Az angolszász országokban régebb óta kialakult Valentine’s Day ünnepe a múlt század vége felé kezdett el terjedni a világban. Méghozzá a vallási hagyományokat háttérbe szorító, világi szerelmes-ünnepként. Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák kedvesüket egy szerelmes üzenettel, virággal, vagy más meglepetéssel, ajándékkal.

 

Születésnap, jaj de jó!!!
08
Márc

Előfordult már veled, hogy meghívtak egy szülinapi buliba és elképzelésed sem volt, milyen ajándékot vihetnél?

Nemzetközi NŐNAP!
03
Márc

Március 8. a nemzetközi nőnap ünnepe. Miért ünnepeljük március 8-án a hölgyeket? Eredetileg az ünnep a nők egyenjogúságukért folytatott küzdelmeihez kötődik és az 1850-es évekhez nyúlik vissza. A bátor munkásnők New Yorkban és később Európában is, az utcára vonulva magasabb fizetést, emberségesebb munkafeltételeket és választó jogot követeltek. Évek teltek bele, de minden követelésüket kiharcolták...

10
Jan

A vicces ajándékok férfiaknak könnycsorgatóan jó alternatívák. Olyan meglepetések, amik az első szempillantásban célba érnek. Mi lehetne hálásabb rendezőelv számodra a vásárlás közben, mint a humor? 

21
Jún

Vannak jolly jokerek az ajándékozás területén. Olyan variációk, amik egészen egyszerűen mindig, kivétel nélkül sikert hoznak.

06
Szept

Ha azt hallod ajándék évfordulóra férfinak, mi jut elsőre eszedbe? Sokkot kapsz, idegesen kapkodni kezdesz, esetleg fájdalmasan feljajdulsz, mert tudod, hogy mennyire nehéz feladat vár rád? 

02
Júl

Amikor ismerőseinknek vagy családtagjainknak szeretnénk valami maradandó élményt okozni kreatív ajándék ötletek segítségével, gyakran előfordul, hogy órákon át fésüljük az internetet, hogy ha nem is a tökéletes ajándékot, de legalább valami ötletet sikerüljön találnunk.

 

21
Máj

Vásárolj webáruházunkban bármilyen terméket és mi megajándékozzunk egy sebészmaszkkal! Részletekért kattints a képre! :-)

06
Szept

Azok, akik napi 10-12 órát dolgoznak bizony tudják, hogy az is már nagy dolognak számít, ha amikor hazaérnek, a gyerekek már ágyban vannak, s nem zavarják a napból maradt néhány órát, hogy fel tudjanak készülni a következő nap kihívásaira.

12
Júl

Egy házassági évfordulós ajándék kitalálása az esetek többségében nem egyik napról a másikra szokott történni, hiszen nem mindegy, hogy mi történt az elmúlt évben vagy épp évtizedben, s az sem mindegy, hogy milyen viszonyban van az ünnepelt pár.

16
Okt

Az ajándékozás régóta a társadalmi szokások között van, és számos olyan alkalom létezik, amikor szeretnénk kedveskedni a másiknak. Az évfordulós ajándék ötletek kifejezetten azok számára ajánlottak, akik szeretnének partnerük számára valami romantikusat, vagy éppen szenvedélyeset adni. 

05
Jún

jól megválasztott évfordulós ajándék többet mesél, minden szónál. Szerelmet, szeretetet, örömöt, boldogságot és sok egyéb, benned élő és létező érzést közvetít. 

21
Máj

A labdarúgásért főként a férfiak rajonganak, így ha Te is épp egy foci rajongó férfi családtagodnak, barátodnak, kollégádnak vagy ismerősödnek szeretnél ajándékot adni, érdemes lehet körülnézned Ajándék-ötletek webáruházunk focis ajándékok menüpontjában.

30
Jan

Ha szülinapra ajándék vásárlás a programod, akkor elképzelhető, hogy úgy érzed, nincsen könnyű dolgod. Különösen erőteljes lehet ez a sugallat, ha azt is hozzáteszed, hogy nem kívánsz megszokott ötletekbe belefutni, amik mellőzik a kreativitást és egyediséget.

02
Nov

A karácsonyi ajándék ötletek akkor tökéletesek, ha kellően kreatívak és persze személyre szólnak. Igen ám, de nem könnyű kitalálni a tutit, pláne az elmúlt évek fényében, amikor valószínűleg szintén odafigyeltél a meglepetés kiválasztására. 

20
Dec

tökéletes ajándék ötletek születésnapra rögtön felismerhetőek nagyfokú kreativitásukról. Ugyanis kétségtelenül azok az ötletmagok szökkenhetnek szárba, melyek jó termőtalajba hullnak. A sablonosabb variációk is parádéssá varázsolhatóak, ha egy kis ötletességet csempészel az ajándékvásárlás folyamatába. 

09
Máj

A megszokott virágcsokrok, csokoládék és az unalmas szarvasos pulcsik helyett érdemes kreatív ajándékokat adnod szeretteidnek, hiszen ezek az esetek többségében tartalmaznak valamilyen kedves, ironikus vagy vicces feliratot, képet de akár videót is, melyektől egyedi és emlékezetes lesz az ünneplés, legyen szó születésnapról, ballagásról, diplomaosztóról vagy akár házassági évfordulóról.

02
Okt

Az ideális meglepetést keresed partnered számára? Fontosnak tartod, hogy olyan darabra essen a választás, amely garantáltan mosolyt csak arcára? A kreatív ajándékok férfiaknak biztosan remek választásnak bizonyulnak, és persze az sem mindegy, hogy mennyi humor társul azokhoz. 

08
Nov

A kreatív szülinapi ajándék ismérve, hogy nem egyszerű tárgy, nem sablonos, elcsépelt, unalmas kiegészítő, hanem egy valódi, ízig-vérig meglepetés. 

13
Dec

Az ajándék anyukáknak akkor nevezhető személyre vagy helyzetre szabottnak, hogyha ténylegesen az érintett, meglepni kívánt fél igényeit veszed górcső alá. Nem lehetetlen, hogy egy olyan barátnődről van szó, aki gyermeknek adott életet, ám te pontosan tudod, hogyha az ajándékozás kerül a főszerepbe, akkor nem a pelenkák vagy a cumisüvegek a kedvelt alternatívák.

03
Szept

Sokan teszik fel nekünk ezt a kérdést, s a válaszunk általában az szokott lenni, hogy igen, de ilyenkor bele kell adni apait-anyait a készülődésbe. Miért? Mert számos szempontot érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy tényleg tökéletes legyen az ajándék. Nézzük meg, mik ezek!

02
Jan

A tökéletes ajándék nőknek egy univerzális értelemben nem létező délibáb. Nincs ugyanis egyetlen olyan ötlet, ami önmagában ideális lenne a világ összes hölgyeményének. De egyéni szinten nemcsak érdemes, hanem kötelező keresned a megközelítőleg tökéletes alternatívát, mert kizárólag így szerezhetsz garantáltan felejthetetlen perceket, s eltörölhetetlen örömet.

05
Okt

Ajándékválasztáskor párok, házastársak között automatikusan felmerül a romantikus ajándékok lehetősége. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy ilyen meglepetéssel a legtöbb nőnél be lehet találni, de ha némi humor, vagy erotika is megbújik az ajándékban jellegénél fogva, akkor a férfiak is garantáltan örömüket lelik majd benne. 

10
Dec

testhez álló szülinapi ajándék férfiaknak megfoghatatlan, kicsit olyan, mint egy rejtély. A nők félve vágnak bele a keresgélésbe, míg az urak teljesen elbizonytalanodnak. Azért egy üveg bor vagy rekesz sör, mégsem biztos, hogy elég. 

30
Júl

Születésnapra szeretünk mindig valami egyedit, sehol máshol még nem kaphatót vagy épp egy személyre szóló, megismételhetetlen meglepetést adni szeretteinknek. Viszont egy idő után már bajban vagyunk, mert egyszerűen kifogyunk az ötletekből.

20
Szept

Virág, de nem akármilyen!

Vannak azok a nők, akik szinte extázisba kerülnek egy csokor rózsa láttán, s azok, akik csak azt veszik észre, hogy ez egy szúrós növény. S találkoztunk már olyanokkal is, akik sajnálják a rengeteg rózsát, hogy kiszakították őket a földből. Tudjuk, nem könnyű. Névnapi ajándékaik felejthetetlenné teszik ezt az alkalmat!

23
Júl

Mindenkinek eljön az életében az a pillanat, amikor bizonyos dolgokat már jobb, ha saját maga vesz meg, hiszen mindenki maga tudja a legjobban, hogy milyen színű kesztyűt szeret hordani, milyen házi papucsban érzi jól magát, vagy épp milyen típusú irodai széket vásárolna otthonra.

18
Szept

Hangolódj romantikus stílusban az évfordulóra!

Egy csokor rózsa, mellette a kedvenc bonbonod, s a nap végén egy meghitt, gyertyafényes vacsora egy romantikus étteremben. Ha Te is ez a típus vagy, érdemes körülnézned romantikus ajándékötleteink közt, hiszen itt rengeteg féle kisebb-nagyobb ajándék található kifejezetten évforduló ünneplésre.

11
Aug

Napjainkban az internet világában szinte már nem létezik elérhetetlen, beszerezhetetlen és megoldhatatlan, így nem meglepő, ha egyre többen választják az online opciót, amikor ajándékot vásárolnak.

08
Okt

Nem csak Valentin nap kapcsán szokott felmerülni a kérdés, hogy vajon mi lenne a megfelelő személyes ajándék szerelmemnek. Ajándékozás alkalmával egyébként is gyakran vagyunk bajban, hiszen ha már több éve ismerünk valakit, akkor egyre nehezebb lehet számára megtalálni az ideális ajándékokat. 

02
Ápr

Az ajándék ötletek könnyedén kihúzhatnak a pácból akkor, ha adott alkalomra, helyzetre, vagy éppen konkrét személyhez szólnak. A kínálatunkban szereplő több ezer kreatív alternatíva közül kategóriáknak megfelelően válogathatsz.

23
Okt

Ha ajándékozásra kerül sor, akkor sokan vannak bajban, hiszen az ideális meglepetés megtalálása korántsem egyszerű feladat. A kevésbé ismert személyek számára rendszerint az olyan darabokat választjuk, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé. 

16
Febr

Igen ez egy összetett állás, így inkább az emberi hozzáállásod fontosabb, mint az egyes területeken megszerzett szaktudásod

A cégem fő profilja 2007-óta ajándék kereskedelem. Célunk, hogy az ajándékot kereső vásárlóinknak gyors és szakszerű segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy szeretteiknek a legmegfelelőbb ajándékkal örömet okozhassanak.

Dinamikusan fejlődő vállalkozásomba új csapattagot keresek, aki webáruházunkba beérkező megrendeléseket precízen feldolgozza, csomagolja és a raktározási folyamatainkat optimalizálja, segíti.

A feladatkör:

 • beérkezett rendelések feldolgozása és becsomagolása
 • számlázása és szállítónak való átadása
 • ügyfélszolgálati telefon kezelése
 • panaszok és örömök elrendezése
 • rendelések egyengetése
 • raktár rendben tartása, optimalizálása
 • beérkezett áruk raktárba elpakolása
  kimutatások készítése

Amit biztosítok:

 • igényes munkahelyi körülmények
 • munkád és személyed megbecsülése
 • teljes magas szintű rendszerbetanítás
 • fiatal, ambiziózus, mosolygós vezető
 • tanulás-tanulás-tanulás
 • fizetős tanfolyamokon való részvétel
 • napi-heti-havi-éves tervek, melyek összefésülve a magánéleti céljaiddal
 • saját asztal, laptop, és minőségi munkavégzéshez szükséges eszközök
 • raktározási rendszer, oktatása
 • családias, baráti légkör
 • magánéleti célok kitűzése és elérésének segítése
 • lényeglátó napok
 • csapatépítő esték

Amit elvárok:

 • magas fokú precizitás, odafigyelés hogy az ügyfeleink azt kapják amit kérnek

 • fontos , hogy legyen benned a kíváncsiság az új dolgok megismerésére és megtanulására.

 • jó kommunikáció, tehát tudj türelmesen beszélni az ügyféllel, tisztelettudó emailt legyél képes megfogalmazni

 • kiismerd magad az interneten, tudd kideríteni, hol jár épp az ügyfél csomagja. Képes legyél beletanulni ügyfél, rendelés és termékkezelő felületeinket

 • képes legyél befogadni és megtanulni az általunk képviselt marketinges szemléletet és ügyfélbánásmódot

 • tudd alkalmazni azt a szabályt, hogy az ügyfélnek mindig igaza van

 • amíg nem tudsz önállóan dolgozni és utánna is, ha nem tiszta valami kérdezz, ahelyett hogy önállóan rossz döntést hozol, de csak akkor, ha tényleg nem tudod, ha tudod akkor csináld :)

 • képes legyél összefüggések felismerésére és rendszerben gondolkodni

 • emberileg egy tisztességes, munkájára igényes, dolgozni akaró, alapvetően pozitív gondolkodású személyt keresek

 • el tudod fogadni hogy csak a változás állandó (termékek, marketing ötletek, bármi)

Te vagy AZ ÉN CSAPATTAGom, ha:

 • pozitív gondolkodású
 • nyitott
 • tudáséhes
 • terhelhető
 • kommunikatív
 • boldog
 • kiegyensúlyozott
 • rugalmas
 • kreatív
 • megbízható, szavatartó
 • talán helyett akarom típusú ember vagy
 • Előny, de nem feltétel, ha egészségesen táplálkozol és gondot fordítasz a tested-lelked egyensúlyára. 
 • Előny, de nem feltétel, ha boldog párkapcsolatban élsz

Ezeket a dolgokat nem szeretem, legjobb ha Te sem:

 • nem dohányzom, így mindenkinek jobb, ha Te sem
 • a marketing számodra = letolom a torkán, nyomulok, a reklám idegesítő
 • nem szeretem a mismásolást, ha hülyének néznek és a felszínes bullshit kommunikációt
 • nem szeretem a sokat mondok keveset vagy semmit teszek embereket
 • nem szeretem a negatív embereket
 • nem szeretem ha valaki nem akar fejlődni és megelégszik azzal ami van

Van egy fontos mondás: A téged körülvevő 6 ember átlaga vagy! Így mivel napi sok órában egymás átlaga vagyunk, fontos hogy milyen ember vagy, honnan jöttél és hova tartasz az utadon.

Munkavégzés helye Budapest Nyugati tér, ezt vedd figyelembe, hogy minden nap ide kell jönnöd. 

Tartozz közénk Te is!

Jelentkezési határidő: 2018.03.15.

Jelentkezés feltételei: csak az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, más elérhetőségen nem tudsz kapcsolatba kerülni velem

Ezek után úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálam, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és küld el önéletrajzod és motivációs leveled a kgresz@gmail.com e-mail címre. 

10
Szept

Tudjuk, hogy nincs két egyforma nő, így mindenkinek mást és mást jelent egy meglepetés, de azért szét lehet válogatni a különféle ajándékokat az eltérő stílusok alapján.

20
Nov

A névnapi ajándékok általában apróságok. Egy kis édesség, némi ital, esetleg virág. Viszonylag kevesen csapnak nagy hűhót a nevük ünnepléséből, ám ettől függetlenül nem mellékes, hogy te mivel rukkolsz elő. 

22
Nov

Az utcanév tábla kiköpött mása a közterületeken használt variánsoknak. Csak egyetlen nagy különbség van közöttük. Előbbinél te döntheted el, hogy milyen feliratot szeretnél viszont látni rajta. 

09
Nov

 A vicces ajándékok minden korábbinál népszerűbbek, hiszen nem csak a meglepetés erejét hordozzák magukban, hanem a humor semmihez sem fogható hangulatát is. A kreatív ajándékokat forgalmazó áruházak sokszor csak a férfiakra gondolnak akkor, ha humoros meglepetésekről van szó, pedig a nők is szeretik a hasonló ajándékokat. 

23
Ápr

A vicces ajándékok méltán örvendenek óriási népszerűségnek. Nincs annál jobb, mint amikor a meglepett fél nemcsak érti, hanem értékeli is a humort.

25
Aug

vicces ajándék ötletek óriási népszerűségnek örvendenek. Hiszen ki az, aki nem szeret nevetni? Ki az, aki a humorra azt mondja, hogy érdemtelen és felesleges? 

09
Nov

Valentin napi ajándék a szerelmet, a szeretetet, a figyelmességet hivatott képviselni. Azt a magával ragadó érzést, hogy a pároddal egyek vagytok, összetartoztok. Bár le lehetne tudni ezt a kötelességet egy sablonos meglepetéssel, ám kár lenne a sietséggel elrontani mindent. 

12
Aug

A szülinapi ajándék kitalálása bizony nem egyszer komoly fejtörést jelent. Vajon minek örülne a másik? Mi az, ami nem sablonos, egyedi, de mégis megfizethető? 

29
Nov

Mi kell a tökéletes születésnap nőknek megvalósításához? Természetesen az ünnepelteken kívül elengedhetetlenek egyrészt a barátok, másrészt az ajándékok.

12
Nov

A születésnapi ajándék, ha telitalálatos akkor bizony nemcsak egyetlen ünnepre szól. Ha olyan meglepetéssel rukkolsz elő, ami szívhez szóló és testre szabott, akkor a sikeredet és a megajándékozott fél örömét borítékolhatod. Márpedig mi lehet ennél fontosabb? De hogyan állj neki a kitalálásnak?

16
Jan

A személyes ajándék sikere megkérdőjelezhetetlen, épp egyediségének köszönhetően. A helyzet az, hogy mostanság az instant megoldások világát éljük, ami nem a kettő az egyben kávékban teljesedik ki, hanem az előre, sablonok alapján legyártott meglepetések áradatában.

08
Szept

A romantikus ajándék ötletek nem hagynak kétséget afelől, hogyha rájuk szavazol, akkor kedvesedet teljesen leveheted a lábáról.

10
Dec

A praktikus ajándékok egyszerre testesítik meg a meglepettség, semmivel nem pótolható örömét, és a praktikum felett érzett gyakorlati hasznot.

13
Júl

A nyugdíjba vonulás ajándék. Igazi kincs, amit a legtöbben türelmetlenül várnak. Ez még akkor is igaz, ha az érintettek egyébként szerették a szakmájukat. 

06
Máj

A praktikus ajándékok roppantul közkedvelt alternatívák, ami nem is olyan meglepő fordulat. Az emberek nagyrészt olyan figyelmességekkel szeretnek kedveskedni, amik valamilyen használati funkciót töltenek be. Annak az ajándéknak sokak szemében kisebb az értéke, ami egyáltalán nem hasznosítható, pusztán esztétikus.

04
Nov

Mitől válnak tökéletessé, telitalálatossá az ajándék ötletek? Milyen jellemzőknek kell megfelelniük ahhoz, hogy a meglepetés pillanatában örömteli perceket szerezzenek, vagy akár könnyeket csalogassanak ki, a meghatottságtól elérzékenyült felekből? 

07
Jan

Jöhet a kimaradási engedély? A lánybúcsú ajándék akár ez is lehet, hogy tényleg megalapozza a fergeteges - igen előtti hangulatot.

A férfiasan tökéletes legénybúcsú ajándék
06
Dec

A legénybúcsú ajándék akkor jó, ha duplán hat. Először, amikor átadod, és meglepett nevetésre készteted a vőlegényt, másodszor pedig amikor évek múltán újra előkerül, és ismét a derültség forrásává válik.

A focis ajándékok azonnal gólörömöt generálnak!
25
Jún

Mit csinálnál a legszívesebben akkor, amikor kedvenc labdarúgó csapatod csatára két centivel véti el a várva-várt gólt? Mondjuk ha egy órát tennénk a kezedbe, mi tévő lennél? Szívesen a falhoz vágnád?

A gyakran ismételt ajándék ötletek karácsonyra nem mindig nyerőek!
15
Nov

Az ajándék ötletek karácsonyra mindenkit foglalkoztatnak, nagyjából már november közepétől. Mi lenne a tökéletes meglepetés? Vajon milyen jellemvonások körvonalazzák hűen az ideális választást? Egyáltalán hogyan lehet rátalálni arra az alternatívára, ami nem sablonos?

05
Dec

A karácsonyi ajándékok magukban hordozzák azt a fényt, azt a semmivel össze nem téveszthető kisugárzást, amit az ünnep képvisel. Nem véletlenül nevezik sokan, vallástól függetlenül a fény ünnepének, hiszen ilyenkor a világosság, a színek és a ragyogás főszerephez jutnak. 

15
Jún

kreatív ajándék ötletek kivétel nélkül nyerőek, ha a célod a teljes meglepettség és a globális öröm generálása. De miért olyan népszerűek? Egyszerű, mert eltérőek, a szokásostól különbözőek és egyediek.

12
Aug

A kreatív ajándékok kicsit olyanok, mint a fehér hollók. Ritkák. Az ok egyszerű. Sokan nem éreznek magukban elegendő kitartást, erőt ahhoz, hogy ötleteléssel töltsék el a drága idejüket, vagy éppen pont percekben nem mérhető az a szabad pillanatmennyiség, amit hajlandóak lennének a cél érdekében feláldozni.