Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu
Délig leadott rendelésed, már aznap feladjuk.
Keresd bizalommal, segítőkész ügyfélszolgálatunkat.
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia.
Nagy termékkínálat, elérhető áron.
Garantált ajándék, 5000 Ft felett.
Süssön halloween-i süteményeket és arassa le a babérokat! A helyiségek dekorálása mellett fordítson figyelmet az ünnepi sütemények stílusos formában történő elkészítésére is. A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.
Használati tanácsok:Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelékSütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkalHa hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük kiVédjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggalA szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelniA szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában
Első használat előtt:Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.
A szilikon sütőformák tisztítása:A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.Tisztításhoz ne használjunk dörzs szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.