Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Woodburn Style fatálca 60x20cm

Woodburn Style fatálca 60x20cm
Woodburn Style fatálca 60x20cm
Woodburn Style fatálca 60x20cm
Woodburn Style fatálca 60x20cm
Woodburn Style fatálca 60x20cm
Woodburn Style fatálca 60x20cm
Woodburn Style fatálca 60x20cm

A rusztikus kiegészítők kedvelőinek, kézzel készült égetett fa dekor különlegesség.

A fa egyik legszebb (szubjektív) megjelenési formája a Shou Sugi Ban  égetett Japán famegmunkálási technika.

Bővebben
Miért vásárolj nálunk? :

Délig leadott rendelésed, már aznap feladjuk.

Keresd bizalommal, segítőkész ügyfélszolgálatunkat.

Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nagy termékkínálat, elérhető áron.

Garantált ajándék, 5000 Ft felett.

További adatok
Raktáron
9 000 Ft
Részletek

Égetéssel, és speciális csiszolással a fa ezer színe jelenik meg (ami festéssel szinte elérhetetlen), a feketétől a barna sokféle árnyalatiban, egy kis arany és borostyán beütéssel gazdagítva, kicsit kontrasztálva, a természet sokszínűségével, és közelségének érzésével ajándékozva meg bennünket.

A Woodburn Style kollekció, egy különleges színű és tapintású (3D strukturált), exkluzív, kézzel készült, rusztikus fa dekor termék család, a különleges pillanatokért.

A technika eredete:

A Shou Sugi Ban, más néven yakisugi egy tradicionális japán eljárás, amivel a fa bármilyen vegyszer használata nélkül tartósítható.

Keleten a legtöbb épületet évszázadokon át tömör fából építették, ezért a gyúlékonyság és a korhadás kiemelt problémát jelentettek. 

A japánok az 1700-as években fedezték fel, hogy a megperzselt lécek kevésbé gyúlékonyak és sokkal tartósabbak a natúr fánál. Az idők során bebizonyosodott, hogy az égetéssel a faanyag élettartama megtöbbszöröződik, a Shou Sugi Ban módszerrel kezelt fa ellenáll az időjárás viszontagságainak, sőt az élősködők sem jelentenek rá veszélyt. 

Ezt tovább gondolva alkottuk meg a mai kor igényei szerint a Woodburn Style termékeinket, amit a Shou Sugi Ban inspirált.

 

Termék leírás:

  • 60x20 cm.-es kínáló tálca
  • anyaga: tömör (csomós) borovi fenyő
  • 3D strukturált felület
  • selyemfényű zárás
  • antik, rézszínű fogantyúk

A termék egyedi mintázata függ a fa szerkezetének metszésétől, így a lehetnek sugár irányú, rostirányú, és húrirányú mintázatok.

A termék beltéri használatra készült. A terméket víztől, égető (szabadtéri) UV sugárzástól óvni érdemes. Sugárzó hőtől, tűztől távol tartandó.

A Woodburn Style- kézzel készült termékek. A fa természetes adottságaiból és a technológia sajátosságából adódóan kisebb repedések lehetnek a felületén, ami a termék tartósságát, használhatóságát nem befolyásolja. Inkább pont, hogy kiemeli, annak kézzel készült mivoltát, hangsúlyozva egyediségét, fokozva rusztikus megjelenését.

Ápolás, karbantartás:

Mint minden fa termék, ő is törődést igényel. Tisztítását vízmentesen (maximum nedves törlés), és néha hagyományos bútor ápolóval javasoljuk. Túlzott karcok esetén finom szemcsés polírozás után, színtelen lakkal kezelhető.

Vannak szeretett személyek, nagy pillanatok az életben, aminek jelentőségét a Woodburn Style különleges hangulata teheti igazán egyedivé. Érezz rá Te is!

Adatok
Márka
WBS
Cikkszám
2112-0002
Tömeg
300 g/db