Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:30-15:30 között.
+36301376960 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A férfiasan tökéletes legénybúcsú ajándék

2017.12.06 16:00
A férfiasan tökéletes legénybúcsú ajándék

A legénybúcsú ajándék akkor jó, ha duplán hat. Először, amikor átadod, és meglepett nevetésre készteted a vőlegényt, másodszor pedig amikor évek múltán újra előkerül, és ismét a derültség forrásává válik.


 

Mivel indítod barátodat a házas életbe? Milyen emlékeket, jótanácsokat, útravalókat adsz a kezébe? A legénybúcsúra specializált újságunkat ki ne hagyd a tervezésből. Minden információt megtalálhat benne a nősülés előtt álló fiatalember, amire csak szüksége lehet. Humor, egy kis pajzánság, és cseppnyi irónia fűszerezi a lapokat, tehát készülj fel arra, hogy szem nem marad szárazon a felolvasáskor.

 

A legénybúcsú ajándéknak emlékezetessé kell tennie a pillanatot, a percet, amikor a barátok azért gyűlnek össze, hogy még utoljára, mint legények mulassák végig az éjszakát. A vőlegény ugratása ilyenkor nem maradhat el, s különböző, tréfás feladatok kitalálásával teheted még érdekesebbé az estéteket. A lényeg a felhőtlen szórakozás, és a tökéletes jókedv. Vidámság, mosolygás nélkül egy legénybúcsú sem lehet az igazi. Hiszen nem siratni kell az elbúcsúztatott, férjjé avanzsáló barátot, hanem üdvözölni az új kihívást, az élet újabb csodáját.

 

Ha tudod barátodról, hogy nagyon is vevő a humorra, akkor olyan legénybúcsú ajándékokat részesíts előnyben, melyek kellően tornáztatják a rekeszizmotokat. Persze a bicepszetek megmozgatását se bízzátok a véletlenre: egy-egy, koccintásra szánt pohár, vagy korsó emelgetése éppen megfelel a célnak.

 

Ha azt érzed, hogy megakadtál az ötletelésben, és hiába kutatsz újító gondolatok után, nem jön a szikra, akkor bátran nézz körül kínálatunkban, és pár kattintás segítségével válogass a jobbnál-jobb variációk közül.