Legnépszerűbb ajándékaink

Szavazás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-12:30 között.
+36301146105 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A nyugdíjba vonulás ajándéka

2020.07.13 14:30

A nyugdíjba vonulás ajándék. Igazi kincs, amit a legtöbben türelmetlenül várnak. Ez még akkor is igaz, ha az érintettek egyébként szerették a szakmájukat. 

A hosszú évtizedek megfeszített munkája, s a pihenés hiánya, azonban nem múlik el nyomtalanul. Ki ne vágyna egy kis kikapcsolódásra, olvasásra, vagy éppen kertészkedésre? Természetesen sokan továbbra is aktív, sőt hiperaktív életet élnek. Önkéntesen munkát vállalnak, vagy sok esetben kevesebb munkaidőben, de visszatérnek egykori munkahelyükre. Az ajándékozás, azonban nem maradhat el, mert a nyugdíjazás egy örömteli, ünneplésre, ünnepeltetésre méltó pillanat. Ráadásul egy figyelmességgel örökké emlékezetessé teheted ezeket a félig búcsú csalogatta, félig öröm táplálta könnyektől meghatott momentumokat.

A nyugdíjas újság kifejezetten jó nyugdíjba vonulás ajándék, ha tudod a meglepni kívánt félről, hogy nemcsak szereti, hanem érti is a humort. Ha ebben nem vagy biztos, akkor jobb, ha az olyan figyelmességeknél maradsz, melyek esztétikusak, praktikusak, nehogy sértettség legyen a dologból. Ám ha biztos vagy abban, hogy a vicc bármikor jöhet, akkor ez az újság telitalálatos döntés. A szövegezése a nyugdíjasok dialektusát követi, de nem sértő, sokkal inkább bájosan kedves módon. A hasznos cikkek megmutatják, hogy miért is olyan jó nyugdíjasnak lenni.

Persze a kínálatunkban ezernyi más variációt is találhatsz. A nyugdíjba vonulás ajándékkal megköszönheted az együtt töltött éveket, a közösen megszerzett élményeket, és jó szóval, telve jókívánságokkal útra bocsájthatod az ünnepeltet a várva-várt, édes nyugdíjas évekbe.