Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A személyes ajándék ereje a szándékban rejlik!

2019.01.16 10:52

A személyes ajándék sikere megkérdőjelezhetetlen, épp egyediségének köszönhetően. A helyzet az, hogy mostanság az instant megoldások világát éljük, ami nem a kettő az egyben kávékban teljesedik ki, hanem az előre, sablonok alapján legyártott meglepetések áradatában.

Bármelyik boltban megannyi ajándékcsomaggal találhatod szembe magadat, melyek bár kétségtelenül szépek, ám lelombozóan ugyanolyanok. Az egyéniség hiányzik belőlük, mert nyilván nem is ilyen céllal készültek. Már csak az a kérdés, hogy te beéred ennyivel? Valószínűleg nem, és ez a lehető legjobb döntés, ami mellett kiállhatsz, mivel a kreativitás és az odafigyelés párosánál nincsen jobb iránymutató az ajándékozásban.

Ahhoz, hogy a csomagolópapír alá rejtett figyelmesség ténylegesen személyre szóló legyen két dologra van szükség. Egyrészt odafigyelésre, időre és energiára tőled, másrészt testhez álló információkra, a meglepni kívánt félről. Hiszen valamilyen módon el kell indulnod a lehetőségek dzsungelében, s ezt akkor teheted meg hatékonyan, ha nagyjából körvonalazható az a csapás, ami az ünnepelt szívéig vezet.

Hogy milyen ösvényeken indulhatsz el? Ott van például a humor, mint kiváló alap, amire támaszkodhatsz. Egyedül a mértékét érdemes belőnöd, hiszen a túlzásba esés nem kifizetődő stratégia, talán az arany középút az egyetlen olyan választás, ami garantált sikert ígér. Persze, ha jó barátodról van szó, akiről pontosan tudod, hogy nemcsak szereti, érti és bírja is a humort, sőt néha a szarkazmust is, akkor ebbe az irányba is elindulhatsz.

Másik jó példa a dísztárgyak kontra praktikus kiegészítők világa. Nincs jó és jobb döntés, hiszen mindenkinek más testesíti meg a tökéletes elhatározást.

A személyes ajándék rólad szól!

Amikor kellő időt és erőt szentelsz annak, hogy megtaláld az optimális meglepetést, amiről ténylegesen tudod, hogy örömöt fog generálni, akkor saját magadból is belecsempészel egy darabot a csomagolópapírba vagy dobozba, és igazán ettől válik különlegessé és megismételhetetlenné az átnyújtás és közös felfedezés pillanata, ami pótolhatatlan értékkel bír. Ráadásul látni a másik boldogságát olyan ajándék, ami talán még az átadott meglepetésnél is egyedibb és varázslatosabb.