Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36300969141 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A tökéletes szülinapi ajándék felfedezése

2018.08.12 10:26

A szülinapi ajándék kitalálása bizony nem egyszer komoly fejtörést jelent. Vajon minek örülne a másik? Mi az, ami nem sablonos, egyedi, de mégis megfizethető? 

Mert bár valószínűleg sokan örülnének egy Z4 BMW-nek, azért ezt nem sokan engedhetik meg maguknak. A viccet félretéve, akár a humor is lehet a rendezőelved, ha tökéletes meglepetést keresel. Hiszen ki a lényeg? Az ünnepelt!

Először tehát ülj le az asztalodhoz, nyugodj meg és vegyél elő egy cetlit. Ha nagyon jó a memóriád, akkor fejben is csinálhatod. Próbáld meg összegyűjteni azokat a tulajdonságokat, amik a leginkább jellemzik a megajándékozni kívánt félt. Akár kicsinységnek tűnő jellemzőket is vegyél górcső alá, mert sokszor ezek a legbeszédesebbek. Ha ezzel megvagy, akkor nagyjából már körvonalaztad, hogy milyen úton érdemes elindulnod.

Választhatod a tréfát, mint segítőtársat. Akár kifejezetten pikáns humorra is alapozhatsz, de lehetőséged van olyan alternatívák mellett döntened, melyek csak kicsit mozgatják meg a rekeszizmokat.

Viszont ha ez a terület kényes, mert az ünnepelt bár szereti a viccet, de nem mindig érti, akkor jobb, ha a praktikum vagy esztétikum irányába indulsz el. Sőt. Könnyedén felfedezhetsz olyan variációkat is, melyek mindkét jellemvonást megtestesítik.

A csokoládé lehet, hogy elsőre elcsépelt ötletnek tűnik, hiszen minden születésnapi asztal roskadozik az édességektől, de jó, ha tudod, ha némi egyediséget csempészel a vásárlásba, vagyis mondjuk egy te vagy a mindenem feliratos variáns mellett döntesz, akkor bár “csak” egy desszertet ajándékozol, ám valójában egyetlen gesztussal elmondhatsz mindent. Pláne, hogy még megannyi üzenet közül válogathatsz.

A szülinapi ajándék vaktában is telitalálatos lehet!

De mi van akkor, ha nem ismered igazán az ünnepeltet? Ha nincsenek pontos információid és olyan közös baráttal sem büszkélkedsz, aki kisegíthetne szorult helyzetedben? Nyilván ez a szituáció nem túlzottan egyszerű, viszont lényeges kihangsúlyozni, hogyha a szívedre hallgatsz baj nem lehet. Ráadásul, ha a kreativitást jelölöd ki rendező elvednek, akkor olyan pazar, máshol nem látható, található ötletekbe futhatsz bele, melyek garantáltan óriási meglepetést generálnak.