Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:30-15:30 között.
+36301376960 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A vicces ajándék ötletek a humor vitathatatlan nagykövetei!

2018.08.25 10:30

vicces ajándék ötletek óriási népszerűségnek örvendenek. Hiszen ki az, aki nem szeret nevetni? Ki az, aki a humorra azt mondja, hogy érdemtelen és felesleges? 

S ki az, aki nem élvezi, ha a rekeszizmai önálló táncot járnak? Valószínűleg kis százalékban ilyen emberek is élnek a Földön, de azért a többségünkről elmondható, hogy szeretjük a tréfát, és a könnyeket kicsalogató kacagást. Ha ráadásul ezt az élmény tárgyba csomagolva is megérkezhet hozzánk, az mindennél nagyobb ajándék.

Márpedig a vicces ötletek pontosan ilyen meglepetéseket fognak össze, egy csokorba. A Ma igen drágám párnahuzat például már a reggelt is mosolygósabbá teheti, ahogy az első fénysugarak rávetülnek. Ezek után jöhet a stresszoldó tusfürdő és a várva várt felfrissülés, hogy aztán egy stresszoldó párnára visszafeküdve, meg tudd számolni a love zsetonokat.

Az, hogy pontosan neked mi számít viccesnek már egyéni kérdés, viszont elsőbbséget élvező téma. Ugyanis könnyedén sértődés lehet abból, ha te például a markánsabb humort kedveled, míg a meglepni kívánt fél, csak a finom tréfával tud azonosulni. Így aztán, ha jól akarsz járni, akkor alaposan nézz utána, hogy az ünnepelt hogyan veszi a humor okozta megpróbáltatásokat.

Van, akinek egy szex mini csoki is vicces, míg másnak ez már sértő. A pikantéria is olyan jellemvonás, amit van, aki kedvel, sőt szeret, míg más csak minimális mértékben értékel.

Szóval nagyon is kifizetődő stratégia a humorra alapoznod, és mindenképpen érdemes a vicces meglepetés generálta pozitív előnyöket kihasználnod, viszont az fontos, hogy még véletlenül se bukj át a ló túlsó oldalára. Ha személyesen és nem mellesleg jól ismered a megajándékozni kívánt félt, akkor valószínűleg könnyedén belőheted az optimális határokat. De ha nincsen konkrét információd, akkor a legjobb, ha a lehető legfinomabb alternatívákat preferálod, így ugyanis lehetetlen mellé fognod.

A vicces ajándék ötletek kicsalogatják a könnyeket!

Ha vicces meglepetéssel készülsz, akkor a rekeszizmok megmozgatásán túl mellékhatásként azért jó, ha számolsz a könnyek kicsordulásával és az arcizmok rángásával. De lehet, hogy még légszomjjal is meg kell küzdened a hahota közben.