Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A vicces ajándékok férfiaknak a nevettetés bajnokai!

2019.01.10 13:26

A vicces ajándékok férfiaknak könnycsorgatóan jó alternatívák. Olyan meglepetések, amik az első szempillantásban célba érnek. Mi lehetne hálásabb rendezőelv számodra a vásárlás közben, mint a humor? 

Ha tudod a meglepni kívánt félről, hogy él-hal a viccekért, érti a célzásokat, a megjegyzéseket, és nemcsak érti, de örömmel él is velük, akkor megtaláltad a lényeget, amire ha rátámaszkodsz, akkor csalódás nem érhet az ajándékozás, végtelenül izgalmas pillanatában. Apróságokat is kiszemelhetsz, melyek vicces felirataikkal vagy rekeszizmokat mozgató mintáikkal tökéletes variációk, de természetesen nagyobb horderővel bíró variánsokat is preferálhatsz.

Az, hogy pontosan mekkora összeget szeretnél feláldozni az ajándékozás oltárán, nyilván függ magától az alkalomtól és persze a te egyéni lehetőségeidtől. Egy születésnap, különösen a kerek évforduló nem ugyanolyan fajsúlyú, mint egy névnap, de ettől függetlenül az egyedi szituációk sokat módosíthatnak ezeken a félig-meddig kőbe vésett elképzeléseken.

Egy biztos, te tudhatod egyedül, hogy mekkora hangsúlyt kívánsz helyezni az ünnepre, viszont függetlenül attól, hogy mi a meglepetés apropója, az tény, hogy a rákészülést nem érdemes elodáznod, félvállról venned. Nyilván az a legkönnyebb megoldás, ha bemész a boltba és leemelsz a polcról valami instant ajándékot, ami előre összekészített. Ám az belátható hamar, hogy egy ilyen kényszer szülte döntés a legkevésbé sem nevezhető kreatívnak vagy éppen egyedinek.

A vicces ajándékok férfiaknak nagyot szólnak!

Ezzel szemben némi idő és energia rááldozásával olyan rekeszizmokat ugráltató, könnyeket fakasztó meglepetéssel szolgálhatsz az ünnepelt számára, ami garantáltan beírja magát (és téged) a történelem könyvekbe. Mert nincs annál jobb érzés, amikor az ajándékozás pillanatában valami olyat kaphat kézhez az ünnepelt, ami neki, róla szól, ami megismételhetetlen, egyedi és az odafigyelésedről tanúskodik.

A kiválasztásnál egyedül arra érdemes koncentrálnod, hogy ne ess túlzásba, vagyis hogy eltaláld azt a bizonyos arany középutat, ami borítékolhatóan fültől fülig érő mosolyt fakaszt.