Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Ajándék évfordulóra férfinak: kemény dió, vagy leányálom?

2018.09.06 12:51

Ha azt hallod ajándék évfordulóra férfinak, mi jut elsőre eszedbe? Sokkot kapsz, idegesen kapkodni kezdesz, esetleg fájdalmasan feljajdulsz, mert tudod, hogy mennyire nehéz feladat vár rád? 

Vagy elernyedsz, nyugalom tölt el és tudod, úgyis megtalálod a legjobb megoldást? Mert hogy alternatívából van bőven. Kisebb-nagyobb meglepetésben is gondolkozhatsz. Attól függ természetesen, hogy egyrészt hányadik évfordulóról van szó, másrészt mennyire veszitek komolyan az ilyen jellegű ünneplést, harmadrészt pedig, hogy mennyire szereti a párod az ajándékokat.

A Mr. és Mrs. összetört szív kulcstartó például kifejezetten kedves ötlet, ha és amennyiben tudod, hogy kedvesed felteszi majd a slusszkulcsára vagy a lakáskulcsát is őrző csomóra.

Az ötletelésnek, azonban itt nem érdemes megálljt inteni. Az édességek roppantul vonzó variációk, főleg akkor, ha párod nem tud ellenállni a desszertek csábításának. Az alkoholos (például szatmári pálinkás) csokoládék egyszerre bódítóak és mámorítóak, nagyon is illenek egy évfordulós ünnepléshez. Persze a te vagy a mindenem, vagy éppen a mini puszi csokik is kedveltek, amiket csak nehéz szívvel lehet elfogyasztani - megtartva a csomagolásukat.

Az érzékek kényeztetését, azonban másképpen is megoldhatod. Mondjuk egy stresszoldó tusfürdővel, ahol te diktálod a szabályokat. Bár, ha már dupla élményről van szó, akkor határozhatsz úgy is, hogy szerelmeddel együtt kívánod megünnepelni az alkalmat úgy, hogy mindketten benne legyetek a meglepetésben. A páros masszázs tökéletes lehetőség arra, hogy közösen nyúljatok el a masszázs ágyon, kiélvezve a kényeztetés minden egyes pillanatát. A közösen megélt perceknél amúgy sincsen értékesebb ajándék.

 Az ajándék évfordulóra férfinak nem biztos, hogy macsós!

 Nem érdemes sablonokban gondolkodnod, amikor a kedvesednek keresel meglepetést. Ha tudod róla, hogy érzékeny lelkű, akkor felesleges túl férfias meglepetéssel számolnod, viszont ha karakteréről, és jellembeli keménységéről híres, akkor természetesen erőteljesebb ötletek is szóba jöhetnek.

Óriási előnyöd van a választás folyamatában, hiszen már legalább egy éve ismered párodat, vagyis pontosan tudod, hogy mivel foghatod meg, még vagy száz évre.