Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Ajándék ötletek - csináld magad vs. gyári

2018.07.02 12:47

Amikor ismerőseinknek vagy családtagjainknak szeretnénk valami maradandó élményt okozni kreatív ajándék ötletek segítségével, gyakran előfordul, hogy órákon át fésüljük az internetet, hogy ha nem is a tökéletes ajándékot, de legalább valami ötletet sikerüljön találnunk.

 

Életkor

Nyilván nem mindegy, hogy egy egy éves kisbabát vagy egy 90 éves dédit szeretnénk megajándékozni, így a kisgyerekeknek jó ajándék ötlet lehet egy kedvenc rajzfilm figurás párnahuzat, játékok, iskolaszerek vagy ismeretterjesztők.

A tinik nagyon örülnek általában mindennek, ami megfelel az épp aktuális “tini őrületnek”, de persze nem fognak visszautasítani semmilyen szórakoztató elektronikai cikket sem.

Az egyetemistáknak és friss házasoknak bármi jól jöhet, ami a lakás berendezéséhez szükséges, s persze ha van lehetőség, akkor autónak, biciklinek vagy egy rollernek is nagyon fognak örülni.

A komolyabb felnőtteknek már inkább érdemes valamilyen élmény ajándékot adni, így egy vízi túrával egybekötött barlangászás vagy egy wellness hétvége valamelyik termálfürdőben garantáltan sikeres ajándék ötlet lehet.

A középkorúaknak olyan ajándék ötleteken érdemes gondolkodni, ami segíti őket eligazodni a rohamosan fejlődő - elektronikus - világban, legyen az egy online tanfolyam, vagy egy leírás, hogy hogyan kell kezelni a számítógépen a legfontosabb programokat.

Az időseket pedig olyan ajándék ötletekkel érdemes meglepni, amikkel könnyebb lesz életük. Például egy nagyító, hogy jól lássanak olvasni, egy lábtartó az esti tévézéshez, de persze fel lehet szerelni szén-monoxid szűrőt is, s egy édes kiskutyának is biztosan sokan örülnének.

Egyedi ajándék ötletek vagy gyári?

Nyilván nem mindegy, hogy kit ajándékozunk meg, így általánosságban elmondható, hogy akit jól ismerünk, az egyaránt fog örülni egy saját készítésű ajándéknak és egy vásárolt apróságnak is. Viszont hivatalos környezetben, például kollégák közt, inkább a professzionálisabb ajándék ötletek közül érdemes válogatni.

S az sem mindegy, hogy ki az ajándékozó, hiszen a gyerekek szívesen készítenek mindenféle apróságokat a családtagoknak, de amint felnőnek, már komolyabb ajándék ötletek is szóba jöhetnek emiatt.