Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Évfordulós ajándék - a komoly fejtörő

2018.07.12 12:40

Egy házassági évfordulós ajándék kitalálása az esetek többségében nem egyik napról a másikra szokott történni, hiszen nem mindegy, hogy mi történt az elmúlt évben vagy épp évtizedben, s az sem mindegy, hogy milyen viszonyban van az ünnepelt pár.

Mert attól még, hogy egy aránylag komoly alkalmat ünneplünk ilyenkor, még nem feltétlenül kell egyből egy gyertyafényes vacsorára gondolni egy éjszakai hajókázás közben, noha ez is egy tökéletes ajándék lehet egyeseknek.

Vannak olyanok, akik extrém környezetben szeretik az ilyesmit ünnepelni, így nem meglepő, ha egyre többen ajándékoznak ilyenkor különféle kalandtúrákat, élményparkokba belépőket, vagy akár egy túlélőtúrát egy erdő közepén.

Ahogy az együttélést, úgy az ünneplést is érdemes olyan tevékenységgel tölteni, mely maradandó emlék marad. Így aki évfordulós ajándéknak wellness hétvégét, egzotikus thai masszázs utalványt vagy egy kirándulást tervez kedvesének, biztos lehet abban, hogy élményekkel teli lesz az ünneplés.

Természetesen vannak azok a típusok, akik az apróságoknak örülnek a legjobban. Egy romantikus felirattal díszített bögre, egy szív alakú tükörtojás sütőforma, egy édes kis kulcstartó vagy egy gyönyörűen hímzett párna is elég lehet ahhoz, hogy az ünneplés örömteli emlék maradjon.

S persze gondolunk azokra is, akik nem riadnak vissza egy kis huncutságtól sem, így nekik főként az arcpirongató ajándékainkat ajánljuk, mint például az ehető csokoládés testfestéket, egy előjáték szettet vagy a különféle erotikus témájú apróságokat.

S azokról sem feledkezünk meg, akik az évfordulós ajándékot egyedileg szeretnék megcsinálni, így egyaránt kaphatóak képkeretek, fényképes faliórák, gravírozható szobrok és ékszerek is.

Ezek után az évfordulós ajándék kiválasztása nem is lesz akkora fejtörő, ha igazán ismerjük a kapcsolatunkat, prioritásainkat és életstílusunkat. Így könnyen el tudjuk dönteni, hogy mikor jön jól egy wellness hétvége, vagy mikor örülnénk inkább egy egyedi készítésű órának, melynek lapján a gyerekek rajza látható.