Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Évfordulós ajándék: mumus vagy tündér?

2018.06.05 12:28

jól megválasztott évfordulós ajándék többet mesél, minden szónál. Szerelmet, szeretetet, örömöt, boldogságot és sok egyéb, benned élő és létező érzést közvetít. 

Ez, azonban csak akkor válhat valóra, ha ténylegesen kettőtökre hangolod a döntésedet. Nyilván az évfordulóra szánt meglepetésben mindketten benne vagytok, bár valószínűleg, a te elsődleges célod, hogy elhalmozd a párodat. A lehetőségek tárházának ajtaja a végtelenbe nyílik. Egyrészt az is jó elhatározás, hogyha direkt a kedvesednek szóló figyelmességet preferálsz. A ma igen drágám párnahuzat egyszerre vicces és kedves variáció - némi utalással a jövőre. Másrészt kellően népszerű megoldás, hogyha olyan ajándékban gondolkozol, mely mindkettőtöknek sokat jelent. Egy páros thai masszázs például kiváló alkalmat kínál arra, hogy megünnepeljétek a közösen együtt töltött éveket. Az apróságok olykor sokkal többet üzennek, mint a nagy ajándékok. Egy te vagy a mindenem csoki azon kívül, hogy édes meglepetés, magában foglalja szíved halk suttogását.

Az összetört szív kulcstartó sem akármilyen verzió: így mindig egymás keze ügyében doboghattok. Minél hosszabb ideje eveztek közös csónakban, annál egyszerűbb dolgod van - na, nem a lapátolásban, hanem az ajándék kinézésében. Ha jól ismered a másik feledet, akkor tudod, hogy milyen jellemzőkre érdemes alapoznod a döntésedet. A humor például kifizetődő stratégia, ha igazán nyerő meglepetésre pályázol, de a romantikus variációk is könnyedén könnyfakasztó pillanatokat generálhatnak. Ha még csak gyerekcipőben jártok, akkor sincsen baj. A szeretetből és törődésből kiszemelt alternatívák biztos, hogy pontosan a párod szívének közepéig érnek.

Az évfordulós ajándék sikerének titka: te vagy!

Gyakorlatilag a végeredmény - vagyis a boldogság, az öröm és a meglepettség - szempontjából lényegtelen, hogy konkrétan milyen ajándék mellett teszed le a voksodat. A figyelmességed már önmagában aranyat ér és kincsnek számít. Ajándékozhatsz dísz- vagy használati tárgyat, gondolkozhatsz közös kikapcsolódásban, esetleg élményben, de a tréfa oldaláról is megközelítheted a kérdést. Ha a szerelmeteket veszed alapul, akkor nincsen rossz, vagy helytelen döntés.