Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Ha szülinapra ajándék, akkor színre lép a figyelmesség!

2019.01.30 12:23

Ha szülinapra ajándék vásárlás a programod, akkor elképzelhető, hogy úgy érzed, nincsen könnyű dolgod. Különösen erőteljes lehet ez a sugallat, ha azt is hozzáteszed, hogy nem kívánsz megszokott ötletekbe belefutni, amik mellőzik a kreativitást és egyediséget.

Az elhatározás egyébként nemes, de tény, hogy ezzel az iránnyal kicsit a saját dolgodat nehezíted meg. De megéri. Mert az átnyújtás pillanatában minden rááldozott időd és energiád kamatostul megtérül, hiszen láthatod az ünnepelt örömét és azt, hogy a meglepetésed mennyire betalál, szívig ér. Ehhez viszont kellő odafigyelésre és némi áldozatos kutatómunkára van szükséged.

Az első kérdés ugyanis, hogy milyen jellegű ajándékban gondolkozol? Mit választasz útjelzőnek a keresés ösvényén? Mik azok az információk, amik adottak az ünnepeltről?

Ha ismered őt, akkor alapvetően jó helyzetből indulhatsz, mert vannak támpontjaid, amikre megtorpanás esetén támaszkodhatsz. Az a kellemetlenebb forgatókönyv, ha nincsenek konkrétumok a kezedben, hiszen ekkor a sötétben tapogatózáson kívül nagyon mást nem tehetsz. A legjobb egyébként, ha ilyenkor nemes egyszerűséggel a saját ízlésedre és megérzésedre hallgatsz, ugyanis ez a kettő nem csal. Viszont, ha nem vagy infók hiányában, akkor azokat összegezve könnyedén rátalálhatsz arra a meglepetésre, ami joggal nevezhető testhez állónak és ezzel együtt tökéletesnek.

Ha például az ünnepelt rajong a dísztárgyakért, akkor nem vitás, ebbe az irányba érdemes haladnod, de ha tudod róla, hogy kizárólag a praktikus meglepetések hozzák lázba, akkor ez az a csapás, amit követned érdemes. Fűszerezheted az utadat humorral, meghittséggel attól függően mi az, ami illik az elképzeléseidhez.

 A szülinapra ajándék akkor tökéletes, ha te is benne vagy!

A legnagyobb titok, ami valójában abszolút köztudott tény, hogy alapvetően mindegy mit választasz végül, ha az rólad árulkodik, a te figyelmességedről tanúskodik, ha a csomagolóanyagon kívül a te törődésed tartja egyben, akkor borítékolható a sikered. Márpedig az ajándékozás során a siker a boldogság, öröm, nevetés és meghatottság mértékegységeiben mérhető.