Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Irány a tökéletes karácsonyi ajándék ötletek után!

2018.11.02 12:21

A karácsonyi ajándék ötletek akkor tökéletesek, ha kellően kreatívak és persze személyre szólnak. Igen ám, de nem könnyű kitalálni a tutit, pláne az elmúlt évek fényében, amikor valószínűleg szintén odafigyeltél a meglepetés kiválasztására. 

Egy idő után teljesen természetes, hogy elfogy a gondolati muníció és beköszönt a megtorpanás szakasza. Ám ekkor frusztráltság és idegeskedés helyett a legjobb, amit tehetsz, ha ráhangolódsz az ünnepre és nyugalmat erőltetsz magadra. Semmi ok a pánikra.

Mi az, amit biztosan tudsz a megajándékozni kívánt félről? Ha összegyűjtöd az információkat, akkor olyan alapot hozhatsz létre, amire már hatékonyan támaszkodhatsz. A kicsinek vagy lényegtelennek tűnő adatok olykor fontosabbak, mint az evidenciák, tehát tényleg érdemes aprólékos részletességgel végig gondolnod a birtokodban álló infókat. Ha ezzel megvagy és egy szép, terjedelmes listát tartasz a kezedben, akkor elindulhatsz a kombinálás útján. Ha például köztudott barátodról, barátnődről, hogy imádja a csokoládét, akkor ez egy jó kiindulási pont.

Önmagában egy bon-bon vagy egy tábla csoki nem nevezhető ötletes megoldásnak, de ha egy kicsit csavarsz a dolgokon, akkor egy vicces felirattal ellátott alternatívával máris nagyot alkothatsz. Megőrizted az alap elgondolást, tehát a csokoládé, mint a rajongás tárgya megmaradt, ám tovább fokoztad azzal, hogy egyedivé és megismételhetetlenné tetted, hála a vicces szövegezésnek.

Ugyanilyen nyomvonalon végig mehetsz az összes listán szereplő elemen, a sikered ilyen körülmények között garantálható.

A kreatív karácsonyi ajándék ötletek kihúznak a pácból!

Akkor nehezebb helyzetben vagy, ha nem ismered olyan jól a meglepni kívánt fél jellegzetességeit. Ekkor több forgatókönyv is a rendelkezésedre állhat. Egyrészt elkezdhetsz kutakodni az illető után, közös ismerősöknél, barátoknál, gyűjtve az értékes információ morzsákat. Másrészt ha nem szívleled a keresgélést, akkor alapozhatsz a saját ízlésedre. Nyilván ebben az esetben benne van a pakliban, hogy egy kicsit mellé nyúlsz, de vannak olyan figyelmességek, amik garantáltan nem vezetnek tévútra. A lényeg a gesztusban rejlik és abban a jól látható szándékban, hogy nem letudni kívánod az ajándékozást, hanem általa feltenni az i-re a pontot.