Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Mit adjunk névnapra nőknek? Ezekkel az ajándék ötletekkel biztos sikered lesz!

2018.09.20 11:26

Virág, de nem akármilyen!

Vannak azok a nők, akik szinte extázisba kerülnek egy csokor rózsa láttán, s azok, akik csak azt veszik észre, hogy ez egy szúrós növény. S találkoztunk már olyanokkal is, akik sajnálják a rengeteg rózsát, hogy kiszakították őket a földből. Tudjuk, nem könnyű. Névnapi ajándékaik felejthetetlenné teszik ezt az alkalmat!

Cserepes virág az igazi! Bizony, egy kis virág, ami illik az ünnepelt személyiségéhez, s nem kell így amiatt bánkódnia, hogy elpusztulna, hiszen benne van még a saját kis földjében.

Persze lehet ezt fokozni, ha kicsit jobban ismerjük az ünnepeltet, így akár konyhai növénykét is ajándékozhatunk, melyet még használni is tud. De ez csak akkor működik, ha az illető szeret a konyhában tevékenykedni. Nézzünk azért utána :)

Bonbon, csokoládé, cukorka - sosem elég

A virágcsokor mellé dukál egy kis csokoládé, mert szinte majdnem biztos, hogy hazudik az, aki nem akar egy kis édességet, ha már úgyis ünneplünk… Emiatt egy bonbon névnapra nőknek szinte kötelező darab.

Szerencsére nálunk arra is van lehetőség, hogy kicsit egyedire tudd szabni ezeket a finomságokat, így érdemes megnézned a különféle ehető ajándékainkat, melyek csomagolása lehetővé teszi azt, hogy saját szöveget írj rá.

Plusz egy kis apróság

Ez szinte bármi lehet. Egy bájos keretben egy közös fénykép, az ünnepelt személyiségéhez illő öngyújtó, hamutartó vagy küllődísz a biciklijére, ha aktívan szereti tölteni az idejét.

Tradíció és személyiség

A legjobb ajándék névnapra nőknek általában egy vagy több olyan, gyakran tradícionális kedves kis apróság, mely egyértelműen kifejezi azt, hogy az ünnepeltet nemcsak szeretjük, de ismerjük is annyira, hogy pontosan el tudjuk találni azt, hogy minek örülne igazán.

Emiatt mielőtt bármilyen ajándék vásárlásba fognánk, inkább töltsünk az ünnepelttel még több időt, hogy fény derüljön azokra az apróságokra, melyek teljesebbé tudják tenni az életét. Még akkor is, ha csak egy névnapról van szó.

Mert az ünneplésnek igazából nemcsak a sikerek vagy az ünneplés tárgya a lényeg, hanem az, hogy az összegyűlt emberek jól érezzék magukat, s ez okozzon maradandó élményt mindenkiben.