Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Romantikus, könnyed, vicces és huncut ajándékötletek évfordulóra

2018.09.18 11:21

Hangolódj romantikus stílusban az évfordulóra!

Egy csokor rózsa, mellette a kedvenc bonbonod, s a nap végén egy meghitt, gyertyafényes vacsora egy romantikus étteremben. Ha Te is ez a típus vagy, érdemes körülnézned romantikus ajándékötleteink közt, hiszen itt rengeteg féle kisebb-nagyobb ajándék található kifejezetten évforduló ünneplésre.

Az egzotikus lazító masszázsoktól egészen a bájos szívkeretekbe illeszthető fotóalbumokon át, számos meghitt pillanatot árasztó ajándék közül tudsz nálunk válogatni.

Kicsit könnyedebbre vágysz?

Az ajándék ötleteknek évfordulóra nem feltétlenül kell olyan komolynak lenniük, így aki a kicsit könnyedebb hangulatú ünneplés híve, annak rengeteg kreatív és könnyen egyedire szabható ötlettel tudunk rendelkezésére állni.

Csináltass egyedi feliratozású bögrét, családi képekkel díszített óralapot, vagy rendelj egy vakációt, ahol kettesben élvezhetitek a relaxálást.

A humorodat szeretnéd inkább fitogtatni?

Egy bizonyos kor felett már megengedhető egymás közt némi humor is, így aki szereti az idő múlását viccesen kifejezni, annak ajánljuk a csipkelődő feliratú kötényeket, bögréket, lábtörlőket, plaketteket és okleveleket.

Ezekre bármilyen feliratot lehet kérni, legyen az nyomtatás vagy gravírozás, így engedd el a fantáziádat, s tedd emlékezetessé az évfordulótokat.

Akkor sem pirulsz el, ha huncutságról van szó?

Az ajándék ötleteknek évfordulóra nem feltétlenül kell tipikus ajándékoknak lenniük, emiatt ha nem riadsz vissza egy csinos combfixtől vagy jelmeztől, akár az esti lepedőakrobatika során is kifejezheted kedvesednek, hogy mennyit jelent számodra.

Az Ajándék Guru webáruházában emiatt találkozhatsz cukorkából készült női alsóval, plüss bilinccsel, de akkor sem kell aggódnod, ha tollseprűre vágysz vagy egy nyuszi jelmezre. Nálunk szinte minden típusú ajándék megtalálható, amit természetesen diszkrét csomagolásban küldünk ki, hogy még a kézbesítő sem tudja, hogy mit ad át Neked. Pszt, a mi titkunk marad :)