Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36300969141 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Tökéletes meglepetés nőknek

2018.09.10 11:02

Tudjuk, hogy nincs két egyforma nő, így mindenkinek mást és mást jelent egy meglepetés, de azért szét lehet válogatni a különféle ajándékokat az eltérő stílusok alapján.

Komoly

Egy fontos üzletasszonynak nem feltétlenül lehet jó ötlet egy felfújható gumibaba, így az ilyen személyiségeknek érdemes olyan ajándékot választani, mely nem okoz gondot az élet más területein.

Egy gravírozott szobor, írókészlet, szemüvegtok, gyakorlatilag bármi, ami nem hozza zavarba az illetőt, jó ötlet lehet.

Vicces

Az ünnepelt személyiségéhez passzoló, akár huncut ajándék is szóba jöhet ilyenkor, így amennyiben a meglepetést nőknek szánjuk, az ajándék egyaránt tartalmazhat vicces feliratokkal tarkított párnákat, kötényeket, bögréket vagy kis táblácskákat is.

Kreatív

Mindenkinek van olyan nő ismerőse, aki odavan az apró, de annál kreatívabb ajándékokért, így érdemes ezt a jó tulajdonságot figyelembe venni, amikor meglepetésen gondolkodunk. Itt szinte bármire lehet gondolni, a határt csak a fantáziánk és az illető személyisége szabhatja meg.

Jó ötlet lehet egy gyakran használt tárgy megszemélyesített formája, egy kedvenc kiegészítő egyedire szabott verziója vagy egy kedves felirat egy hűtőmágnesen olyan formában, mely köthető az ünnepelt életéhez.

Olcsó vs drága

Nyilván egy wellness hotelben eltöltött néhány napos üdülés többe fog kerülni, mint egy kedves üzenettel ellátott gravírozott toll, azért a tökéletes meglepetés nőknek nem feltétlenül a pénzen múlik, hanem inkább azon, hogy most épp mire van a legnagyobb szükségük, mely egyaránt lehet anyagi és szellemi értékű is.

Ajándék-ötletek webshopunkban emiatt külön figyelmet fordítunk arra, hogy szinte minden típusú elképzelésnek eleget tudjunk tenni. Így olyan ajándékok is elérhetőek nálunk, melyek kuriózumként számíthatnak, s olyanok is, melyek a hagyományos ajándékozási szokásoknak is eleget tudnak tenni.

Mindegy, hogy Anyák napjára, házassági évfordulóra vagy épp születésnapra ajándékozunk különleges meglepetést nőknek, termékeink között rengeteg olyan ajándék, szolgáltatás és élmény található, mely garantáltan emlékezetes marad az ünnepelt számára.