Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36300969141 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Túl a megszokott névnapi ajándékok világán

2018.11.20 11:00

A névnapi ajándékok általában apróságok. Egy kis édesség, némi ital, esetleg virág. Viszonylag kevesen csapnak nagy hűhót a nevük ünnepléséből, ám ettől függetlenül nem mellékes, hogy te mivel rukkolsz elő. 

Valószínűleg a szíved mélyén sejted, hogy az a meglepetés tökéletes, ami kicsit eltér a hagyományos megoldásoktól. Ez nem azt jelenti, hogy csillagot kell halásznod az égboltról, bár ez sem rossz ötlet. Valójában a sablonos alternatívák némi kreativitással határozottan ütőssé varázsolhatóak. A legegyszerűbb példa erre a csokoládé.

Szinte mindenki szereti és talán épp ezért nincs ünnep, ahol ne jutna főszerephez egy tábla belőle. Igen ám, de az egyentáblákból akár várat is lehetne építeni, mert a meglepni kívánt felek többnyire halomban kapják ezt a figyelmességet. De akkor mégis mi tévő legyél? Érthető, ha komoly anyagi áldozatokat nem szeretnél hozni, hiszen a névnap kisebb ünnepnek számít (az esetek többségében) mondjuk a születésnaphoz képest, ám ettől függetlenül az is jogos érzés, hogy nem szeretnél az unásig ismételt verziók tengerébe belesimulni. Szerencsére van kiút, vagy úgy is mondhatnánk arany középút.

Egyszerűen csak a kreativitásodra lesz szükséged, ami segít átmaszkírozni a klisészerű alternatívákat. Mit szólnál mondjuk egy vicces vagy megható felirattal büszkélkedő csokihoz? Vagy egy egyedi bortartóhoz?

Tulajdonképpen, ha egyetlen rövid mondatban kellene megfogalmazni a titkot, az esszenciát amitől többé válik egy földhöz ragadt ötlet, akkor az egyediség keresése és preferálása az, ami prioritást élvez. Ha bármilyen módon: külsejében, kialakításában, praktikumában stb. megismételhetetlen jellemvonásokat testesít meg az érintett meglepetés, akkor borítékolhatod a sikeredet.

A névnapi ajándékok nagyot szólnak!

Bár az esetek többségében valóban kisebb értékű ajándékokról van szó, mint mondjuk egy születésnap vagy karácson kapcsán, ám ettől még nem kizárt, hogy a meglepetés nagyot szóljon. Sőt. Ez a cél. Ha némi időt, energiát fordítasz arra, hogy kitaláld és beszerezd azt az ajándékot, ami minden tekintetben egyedi és testre szabott, akkor az átnyújtás pillanatában te is osztozhatsz a felszínre törő, őszinte boldogságban.