Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Utcanév tábla: rád szabva!

2017.11.22 10:58

Az utcanév tábla kiköpött mása a közterületeken használt variánsoknak. Csak egyetlen nagy különbség van közöttük. Előbbinél te döntheted el, hogy milyen feliratot szeretnél viszont látni rajta. 

Ez ám az igazán ötletes, és egyedi ajándék! Miért ne lepnéd meg barátaidat, ismerőseidet, egy „rájuk” szabott táblával? Helyet kaphat név, évszám, vagy épp aktuális életkor is, de egyedi szövegezések is megvalósíthatók. A lehetőségek tárházának ajtaja a végtelenbe nyílik, rajtad áll, hogy belépsz-e ebbe a színpompás világba.

Az ajándékozás nem egyszerű feladat, akkor ha egyedi megoldásokban gondolkozol. Márpedig miért akarnál te is egy lenni, a sablonos, unásig ismételt tárgyakat ajándékozók közül? Természetes, hogy szeretteidnek olyasvalamit kívánsz átnyújtani, ami örök emlék marad a számukra, ami több egy egyszerű figyelmességnél. Ami igazi, nagybetűs ajándék. Az utcanév tábla pontosan ebbe a kategóriába tartozik, ráadásul abban biztos lehetsz, hogy nem néz vissza rád, minden második ember házáról egy ilyen, egyedi alternatíva.

A legjobb, hogy mindegy milyen alkalomra szánod figyelmességedet, a sikered garantálható! Névnap, születésnap, évforduló, karácsony… Minden neves ünnep sztárja lehet az utcanév tábla. Eredetisége, különlegessége biztos, hogy mindenkit levesz a lábáról. Az első tábla ajándékozása után ne lepődj meg azon, ha sorban írhatod össze a „megrendeléseket”, mert valószínűleg közvetlen környezetedet elragadja majd a hév. A kreativitás, a kellő ötletesség, a maximális odafigyelés, és az a szándék, hogy exkluzívat ajándékozz ilyen, nem várt következményekkel is járhat. További mellékhatásként az alábbi tünetek jelentkezhetnek: mosolygás, örömteli derültség, és folyamatos jókedv.