Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-16:30 között.
+36301146105| hello@ajandek-otletek.hu

Blog

Nemzetközi NŐNAP!

2021.03.03 17:44
Nemzetközi NŐNAP!

Március 8. a nemzetközi nőnap ünnepe. Miért ünnepeljük március 8-án a hölgyeket? Eredetileg az ünnep a nők egyenjogúságukért folytatott küzdelmeihez kötődik és az 1850-es évekhez nyúlik vissza. A bátor munkásnők New Yorkban és később Európában is, az utcára vonulva magasabb fizetést, emberségesebb munkafeltételeket és választó jogot követeltek. Évek teltek bele, de minden követelésüket kiharcolták...

Mára már elveszítette politikai színezetét az ünnep, nőnapon leginkább nők vitathatatlanul fontos és nélkülözhetetlen szerepére emlékezünk akár a családban, akár az élet bármely más területén.

„A nő az a lény, amely végletes erejében és gyengeségében: képes elájulni, ha egy egeret vagy pókot meglát, és az élet legnagyobb rémületeivel sokszor rettenthetetlenül száll szembe.” Írta Diderot, és nem tudunk nem egyetérteni vele.

Nem véletlen hát, hogy a Nőnap ünneplése sosem merült feledésbe, sosem „ment ki a divatból”, évről évre szeretünk megemlékezni róla, örömmel köszöntjük a hölgyeket és köszönjük meg nekik szeretetüket, gondoskodásukat, biztató mosolyukat...

Más országokban a hölgyek egymást is felköszöntik egy-egy kedves üzenettel, pár szál virággal, esetleg „csajos” estét szerveznek március 8. estéjére.

Nálunk Magyarországon inkább az vált hagyománnyá, hogy a férfiak kedveskednek a nőknek ezen a napon. Mivel köszönthetjük hölgy ismerőseinket? Mutatunk pár ötletet, ami hasznos lehet a választásban.

A virág örök klasszikus... , de ha egy távolabbi hölgy ismerőst szeretnétek felköszönteni, bátran ajánljuk nagy kedvencünket a RÓZSAMACIT, a maci alakú rózsacsokrot, amely sosem hervad el és több színben kapható.

Ha pedig ismerősünk egy romantikus konyhatündér, biztosan nagyon örülne a ROMANTIKUS SÓ- ÉS BORSSZÓRÓ MADARAKNAK. Nagyon feldobják egy gyertyafényes vacsoraasztal hangulatát...

Ha pedig egy igazi „munkásnőt” köszöntesz, aki több időt tölt az autóban, mint otthon, aki egy kávéra sem tud megállni, lepd meg egy BAMBUSZ UTAZÓ BÖGRÉVEL, hogy mégse kelljen lemondania egy finom kávéról.

Ha nem szeretnél túl személyes ajándékot venni, válassz édességeink közül egy finom csokit csodaszép csomagolásban.Mielőtt azonban végleg döntenél látogass el a nőnapi ajándékok oldalunkra, ahol további remek ötlet közül választhatsz. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálod a legmegfelelőbb ajándékot...