Legnépszerűbb ajándékaink

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:30-15:30 között.
+36301376960 | hello@ajandek-otletek.hu

UGEARS Pillangó mechanikus modell

UGEARS Pillangó mechanikus modell

UGEARS Pillangó mechanikus modell

Ötvözve a természet és a mechanika szépségeit az UGEARS folytatja az izgalmas felfedezést a robotok világába, és bemutatja legújabb teremtményét, a mechanikus pillangót! Biztos lehetsz benne, hogy Téged is le fog nyűgözni ez a rendkívüli modell! Semmiképp se egy statikus, álló szobrot képzelj el, hanem egy élénk, mozgatható alkotást, amely rendkívüli kiegészítője lesz otthonodnak!
Bővebben
Miért vásárolj nálunk? :

Délig leadott rendelésed, már aznap feladjuk.

Ingyenes szállítás, már 20 000 ft-tól!

Keresd bizalommal, segítőkész ügyfélszolgálatunkat.

Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nagy termékkínálat, elérhető áron.

Garantált ajándék, 5000 Ft felett.

További adatok
Raktáron
12 790 Ft
Részletek

Az UGEARS mechanikus pillangója úgy készült, hogy minden egyes apró alkatrésznek megvan a maga sajátos funkciója, amely hozzájárul a modell tökéletes működéséhez.
A gumiszalagból készült motor mozgatja a pillangó szárnyait és lábait, anélkül, hogy bármilyen külső energiaforrásra szüksége lenne.


A pillangó törékeny szárnyai kraft papírból készültek. Az alsó szárnyak működés közben változtatják dőlésszögeiket, ezzel biztosítva, hogy a modell mozgása minél inkább hasonlítson egy valódi lepkéére. A pillangó az első két lábát is mozgatja a szárnyak csapkodásával egyidejűleg. Így a termék valóban különleges élményt nyújt!
Kétféle szárnyból is választhatsz! A dobozban találsz egy pár színes szárnyat és egy bézs színűt is, melyet saját ízlésed szerint színezheted!


A modell egy virág alakú alapzaton áll. A rugalmas támasz finoman mozgatja a lepkét, ezzel még életszerűbbé teszi a mozgását. Az UGEARS célja, hogy megszerettesse az érdekes, egyedi mechanikai megoldásokat kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Éppen ezért készült a pillangó átlátszó alkatrészekből, melyek lehetővé teszik, hogy alaposan meg tudd figyelni a fogaskerekek működését a szerkezetben.


Ezt az érdekes és gyönyörű modellt nagyon jó szórakozás összeszerelni, majd gyönyörködni benne! A Pillangó mechanikus modell egyúttal nagyszerű ajándék ötlet is! Bármelyik otthon csodálatos kiegészítője lesz!


Az összeszereléséhez nem lesz szükséged sem ragasztóra, sem egyéb eszközökre!

Adatok
gtin
4820184121010
Cikkszám
2011-0150
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek