Legnépszerűbb ajándékaink

Szavazás

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-12:30 között.
+36301146105 | hello@ajandek-otletek.hu

Blog

A legjobb ajándék ötletek Valentin-napra!

2021.02.03 10:54
A legjobb ajándék ötletek Valentin-napra!

Február 14. szinte már mindenki tudatában összeforrt a Valentin nappal.

A szerelmes párok ünnepe eleinte az angolszász országokban volt jelen, és mint ahogy az több jeles nap esetében előfordul, eredetileg pogány hagyományokhoz kötődött. Csak később hozták összefüggésbe Szent Bálint olasz püspökkel, akit a szerelmesek védőszentjeként tart számon a katolikus egyház.

 

 

A szerelmes párok számára mondhatni kötelezővé vált az együtt ünneplés és ajándékozás, míg a bontakozó szerelmeseknek remek alkalom, hogy összeszedjék bátorságukat és felfedjék érzéseiket.

Mi a megfelelő ajándék ilyenkor?

Sokan már hetekkel a jeles nap előtt kitalálják és beszerzik a fergeteges meglepetésüket, míg mások (talán a legtöbben) az utolsó pillanatokig várnak és hezitálnak.

Tehát akkor, mi is legyen az ajándék? Ha te is ezen rágódsz már egy ideje, akkor most jó helyen keresgélsz. Az AJÁNDÉK-ÖTLETEK.hu webshopjában számos megoldás közül választhatsz. 

A romantikusabb lelkületű szerelmesek feltétlenül keressék fel a Valentin napi ajándékok kategóriánkat, ahol széles választékban találnak különleges ajándékötleteket.

Kiemelünk néhányat idei kedvenceink közül:

Rózsamaci

Virágcsokor vagy plüss mackó? Legyen egyszerre a kettő! Ez a kedves kompozíció minden női szívet garantáltan megdobogtat. Válaszd ajándékba te is a többféle színű rózsamaci egyikét.

 

Szív bonbon forma

Jobban szeretnél saját készítésű ajándékkal kedveskedni? Vedd meg ezt a szilikon bonbon formát, és készíts szív alakú csokoládét szerelmednek! Ettől biztosan eláll majd a lélegzete!

Ha nem vagy ennyire házias, akkor választhatsz kézműves bonbon-ok és csokik közül is.

 

Arany rózsa 

Örökkön tartó szerelmed szeretnéd kifejezni? Erre a gyönyörű, soha el nem hervadó mindörökké virágzó arany rózsa a legmegfelelőbb választás.

 

Ha esetleg nem vagytok „túlfűtött romantikusok” és inkább egy praktikusabb ajándékkal szeretnétek kedveskedni ezen a napon, feltétlenül kukkantsatok be az ajándék ötletek férfiaknak és az ajándék ötletek nőknek kategóriánkba, ahol további javaslatok közül válogathattok.

 

Valljuk be őszintén, talán a férfiak ajándékozása jelenti a nagyobb gondot, nézzük, mivel lephetjük meg őket.

Bor, mámor, szerelem... a Magic Delux bor dekantáló szerintünk jó választás lehet!  

Egy ezermesterbe szerettél bele? Vedd meg neki ezt az praktikus Tizenegy funkciós túlélő kártyát  bámulatos mennyiségű eszköz egy kis szerszámban. Biztosan nagy sikere lesz!


További ötletekért látogass el webshopunkra, ahol még több kategória közül választhatsz. Ami most igazán fontos, hogy időben gondold ki, hogy mi legyen a meglepetés, hogy a Valentin nap ne okozzon fejfájást, hanem szóljon csakis a szerelemről.